Toon

Geestesverruimend!

Jerry

Zeer inspirerende Tour, met voldoende tijd om ook contacten met gelijkgestemde collega’s te leggen.

Caroline

Geeft je een boost om te ondernemen, vernieuwen in de toekomst.

Stijn

Aanrader!

Frédérique

Heel rijk in delen van ervaring en management methodes.

Luc

Eens 2 dagen een spiegel voor uw kantoor en uzelf houden, samen met fijne collega’s en insprirende sprekers.

Anne

Een unieke kans om na te denken over de innovatieve rol van de accountant met toekomstvisie.

Thomas

Het verruimt je blik en geeft je goesting in de toekomst.

Karen

Een tour waarbij je baanbrekende trendsetters ziet in onze sector waardoor je automatisch gaat nadenken over je eigen organisatie.

IBEO
Steven

Even afstand nemen van de dagdagelijkse deadlines om je te laten inspireren door voortrekkers in het vak en ervaringen uit te wisselen met collega’s die bereid zijn om hun kennis te delen.

Kristof

Inspirerend en vrijmakend.

Kris

Dit is een echte eye-opener voor iemand die begaan is met de toekomst van het beroep en met ondernemen in het algemeen.

Alex

Confronterend

Wouter

De Accountancy Tour zorgt voor een zodanige toegevoegde waarde dat je de toegevoegde waarde ten opzichte van je cliënten kan maximaliseren.

Sophie

Stap mee op de bus en kom terug met ideeën én energie!

Filip

Inspiratie voor de komende 10 jaar!

Filip

Een must-do om even uit de dagelijkse sleur te komen die voor extra power en inzichten zorgt.

Karen

Superbedankt Koen en Bert. Superbedankt aan alle deelnemers en sprekers. Voor mij persoonlijk was dit top!

Steven

Bedankt Bert en Koen maar ook alle andere superhelden voor de openheid en de uiterst inspirerende tweedaagse. Ik stel voor dat we binnen 6 maanden opnieuw afspreken om te luisteren hoe ver we met z’n allen staan.

Sophie

De opleiding business canvas voor boekhouders & accoutants was top! Zeker het enthousiasme van Dirk en de interactiviteit met de beperkte groep.

Gregory

Toffe opleiding zo leren werken met het business model canvas. Dit is zeker een meerwaarde. Onze job evolueert zodanig dat een andere benadering geapprecieerd wordt door onze klanten.

Luc

De tour vond ik leerrijk, inspirerend en verhelderend. Ik heb bovendien een aantal toffe collega’s leren kennen, waarvan ik hoop met sommigen een blijvende band te creëren.

Alexander

Den tour was mijn beste professionele ervaring van de laatste 5 jaren.
Ik heb/had een plan, ik ga het herschrijven met een andere mindset. Ik ga wellicht niet veel weggooien, maar ga wel herbeginnen.

Jan

De Tour was zeer ‘inspirerend’ !
Wij zijn al concreet met een aantal dingen (versneld) aan de slag gegaan. Organisatie was prima, de openheid en eerlijkheid tussen de collega’s was voorbeeldig. Mijn hoofd is nog lang blijven nazinderen van dingen en ideeën. 

Erik

Ik vond de Tour erg nuttig, ben blij dat ik eraan heb deelgenomen. Er zijn misschien geen onmiddellijk toepasbare zaken uit voortgekomen, maar dat was ook niet echt mijn verwachting. Maar op vlak van strategische keuzes voor mijn kantoor/organisatie, ook op vlak van stand van zaken qua technologie, heb ik zeker heel wat opgestoken – en die ervaring zal zeker worden meegenomen in toekomstige strategische beslissingen. Ook de interactie met collega accountants heb ik ervaren als zeer verrijkend.

Wouter

Ik vond de Tour een verrijkende ervaring. Ik heb verschillende inzichten gekregen van hoe een accountantskantoor gerund en georganiseerd kan worden en heb geleerd van accountants met veel meer ervaring. Ik heb hierdoor mijn netwerk fors kunnen uitbreiden. Tot slot vond ik de Tour tot in de puntjes georganiseerd. We werden verwend op en naast de bus en heb niet het gevoel gehad dat er iets ontbrak.