Bert

Elf jaar heeft Bert Vandebuerie als regionaal verantwoordelijke bij Xerius ondernemers geholpen om een eigen zaak op te starten. Telkens vanuit een partnership met de boekhouder en accountant. Vanuit die functie heeft hij dat landschap intens leren kennen.

In deze altijd maar sneller draaiende wereld, gelooft Bert heel hard in de kracht van déconnectie. Regelmatig eens afstand nemen en stilstaan bij jezelf als ondernemer of bedrijfsleider zorgt voor heel wat nieuwe inzichten. Deze overtuiging resulteerde in Connexi waarbij hij zijn twee passies samenvloeien: mensen connecteren en positief ondernemerschap in beweging brengen.

Via Inspiration tours wil hij ondernemers helpen om te groeien door te zorgen voor nieuwe persoonlijke en business zuurstof. Sinds het prille bestaan van Connexi heeft hij al zeven succesvolle Inspiration tours georganiseerd in Europa en de US. Intussen is Connexi ook gecertifieerd door de kmo-portefeuille.

Koen

Accademy is een initiatief van Koen De Herdt. Koen is gefascineerd door de rol van de accountant en elke andere adviseur in het volledige ondernemersverhaal en de constante evolutie daarvan. Hij was meer dan 20 jaar intens betrokken bij tal van projecten specifiek voor boekhouder en accountant. 

Hij heeft een ruime ervaring in het adviseren van ondernemers en het stimuleren van ondernemerschap bij Bank J.Van Breda, SD Worx en Xerius. Hij was er product & sales manager en nadien marketing & sales director en bouwde een ruim netwerk op in het brede landschap van accountancy in binnen- en buitenland.

De voortdurende focus op intrapreneurship zette Koen aan om zelf de stap naar het échte ondernemerschap te zetten. Accademy is één van zijn projecten.

Accountancy Tour Nederland april 2020

Laat je 2 dagen onderdompelen in het Nederlandse boekhoudlandschap, samen met 15 andere Vlaamse boekhouders en accountants.

Management Drives, vanuit de kracht van mensen

Ontwikkel jouw kantoor en jouw team vanuit de kracht van mensen. Management Drives ondersteunt kantoren bij het behalen van hun doelstellingen. En het ondersteunt teams om de samenwerking te verbeteren.

Een event voor je klanten?

Klantenevenements organiseren Je wil je klanten een keer verrassen, nieuwe klanten aantrekken of  je klanten connecteren met elkaar? Je wil je digitale oplossing …