Leer gidsen in groei

Het was Jeroen’s eigen voorstel tijdens de Accountancy Tour naar Nederland van april 2018: Vlaanderen biedt ook veel inspiratie ovv accountancy. Als jullie daar ooit iets mee doen, zijn jullie welkom in Hasselt, bij Cynex.

Inspiratie in Vlaanderen

Op 8 en 9 mei 2019 bezoeken we twee prominente kantoren tijdens de Vlaamse Accountancy Tour. Twee kantoren met totaal verschillende invalshoeken.

Vrijdag bezochten we Cynex en hadden een hartelijk gesprek met Jeroen Meens, afgevaardigd bestuurder van Cynex. Onze eerste stop op 8 mei. Place to be: de Corda Campus: een toonaangevende tech campus in het centrum van de Euregio met een gedreven business community voor tal van innoverende bedrijven én een accountantskantoor. De Corda-slogan: ‘Creating business communities‘ zou evengoed de Accademy-tagline kunnen zijn.

Niet zomaar een accountantskantoor maar een gids in groei

Het was initieel nooit de bedoeling een accountantskantoor te starten, maken wij op uit de babbel met Jeroen. Na de opstart van hun advies-business voor familiale ondernemers bleek al snel dat de link met het financiële nog meer opportuniteiten zou kunnen brengen. En zo is intussen de tak ‘boekhouding en fiscaliteit’ uitgegroeid tot een fundament van Cynex. De inzichten die deze afdeling vervolgens creëert en hoe de experts van Cynex hierop coachen, dat is waar het écht om gaat. En waar Cynex zich in onderscheidt van andere kantoren.

Cynex helpt ondernemers hun business optimaal te runnen, de taal achter de cijfers te begrijpen en geeft houvast en goesting voor de toekomst. Zij noemen het: gidsen in groei.

Er is nl nog nooit iemand een bedrijf gestart om enkel zijn belastingen te laten optimaliseren. (Jeroen Meens)

Enkel voor deelnemers van de tours naar Nederland

Bij Accademy hechten we veel belang aan het creëren van de juiste sfeer. Een sfeer die maximaal toelaat te leren van de inspirators, het geleerde om te zetten in acties én om uitvoerig en vrijuit van gedachten te kunnen wisselen met collega’s. Die sfeer ervaar je als je meegaat naar Nederland. Die sfeer is het startpunt van deze tour.

Wil jij leren gidsen in groei? Stap dan mee op de bus en ontmoet Jeroen. Zet de relevante elementen voor jouw kantoor om in een actieplan en wissel van mening met je collega’s in de accountancywereld. Welkom op onze gezellige bus!

 

 

Categories: Coaching, Marketing, Nieuws