Website & content & social media

Content marketing voor accountants

Innovatie leidt tot een pro-actievere begeleiding en adviesverlening voor ondernemers. Met een sterke consistente communicatie trek je nieuwe medewerkers aan, zorg je voor betrokkenheid en creëer je vertrouwen bij ondernemers.

Contentmarketing zit dan ook in onze genen. We zijn er rotsvast van overtuigd dat je met kwalitatieve content je klant-ondernemers, dat gevoel van vertrouwen geeft. Gevolg? Minder vragen, meer betrokkenheid.

Waarom jouw toekomstgericht kantoor niet zonder content marketing kan

Gespreksonderwerp 1: het grote personeelstekort. Accountant is een knelpuntberoep. Dat noopt bijna alle kantoren tot innovatie.

Die innovatie moet leiden tot een pro-actievere begeleiding en adviesverlening voor ondernemers. Bovendien is de fiscaliteit in België zeer ingewikkeld en (politiek) instabiel waardoor de accountant voortdurend bezig is met het implementeren van de wetgeving.

Content en sterke communicatie met de klant, zorgt ervoor dat frustraties van klanten pro-actief worden behandeld. Wij nemen dit over, zodat de accountant zich kan focussen op cijfers en analyses.

Nood aan nieuwe website? Een blog voor je klanten? Social media-inspiratie?

Contacteer dan Koen De Herdt via koen@accademy.be of 0479/98 03 67.

Content creatie

Unieke content, op maat van jouw kantoor. Jij bepaalt de topics.

Content publicatie

Wat we creëren plaatsen we ook online.

Social Distributie

Wat we online plaatsen, maken we ook kenbaar via jouw media kanalen.

E-mail Distributie

We creëren een template op maat en distribueren jouw content naar je cliënteel.

Content marketing voor accountantskantoren

Koen is al meer dan 20 jaar gefascineerd door de boeiende rol van accountants en de relatie met zijn/haar klanten-ondernemers. Koen is tevens een content marketer van het eerste uur. Bij SD Worx en Xerius was hij, samen met zijn teams, één van de eerste die in België met succes een échte content marketing strategie implementeerde. Met Accademy neemt Koen initiatieven om van de accountant de belangrijkste coach te maken van de groeiende ondernemer. Vanuit beide passies biedt hij een content marketing strategie aan accountantskantoren aan.