IBEO

Accountancy Tour Nederland november 2019

Accademy neemt je mee op Accountancy Tour naar Nederland. Dit is het originele concept, helemaal op maat van boekhouders en accountants en 100% onafhankelijk. Accademy verdedigt enkel de belangen van accountants en ondernemers.

Een bustoer brengt je gedurende 2 dagen langs gerenommeerde key players. Je krijgt nieuwe inzichten omdat je uit je comfortzone wordt gehaald. Je ontdekt nieuwe opportuniteiten door ideeën uit te wisselen. Kortom, je investeert in je persoonlijke ontwikkeling door even ‘stil’ te staan. Deze tour is de start van een heus traject. We kiezen erg bewust voor Nederland omdat de fiscaliteit verschilt met België, Nederlanders hun uitgesproken mening vlot kunnen verkondigen en het qua taal en locatie vlakbij is. Het is zeker geen wedstrijd België-Nederland.

Twee dagen afstand nemen van je dagelijkse werkplek is een efficiënte manier om tot nieuwe inzichten te komen. Dit is de 5de Accountancy tour met een mix van sprekers van de vorige tours én nieuwe sprekers.

De tour start op woensdagavond (‘s avonds) en eindigt op vrijdagavond.
Het is een ‘all in’ concept met overnachting, 2x ontbijt, lunches, drinks en topdiner op unieke locaties. Het hotel in hartje Amsterdam is erfgoed.

Dankzij de kleine groep kan je 1-op-1 in dialoog gaan met de inspirators en nog meer kennis vergaren. Ook de wisselwerking met je collega-boekhouders/accountants is erg verrijkend.

Programma

Woensdag 13 november ‘s avonds: vertrek

‘s Avonds – Vertrek

We vertrekken ten noorden van Antwerpen aan Station Noorderkempen. Makkelijk en gratis parkeren. Ons busje met groot salon staat klaar.

 Kennismaking tijdens licht diner

Omdat interactie tijdens deze 2-daagse van cruciaal belang is, starten we de avond voordien al met een aangename kennismaking.

Donderdag 14 november: vernieuwing & transformatie

De Winstadviseur

Femke Hogema komt met een gids voor accountants, waarin ze niet enkel in duidelijke taal beschrijft dat boekhouden de komende jaren volledig gedigitaliseerd en gerobotiseerd wordt, maar ze accountants ook gelijk handvatten geeft om een échte winstadviseur te worden. 

Spot-on!

Spot-on op de focus. Dat brengt SpotOnMedics. Frans en Niels vergasten ons op hun nieuwe inspirerende kantoren met hun verhaal. Na hun enthouiasme in 2018 zijn we hier opnieuw welkom. Tussendoor genieten we van een Nederlandse getinte lunch.

Nieuwe spreker

Spreker volgt.

Check-in

rond 17u – Check-in in het stijlvolle Hotel De Hallen in Amsterdam naast de Foodhallen waar we samen aperitieven op een unieke en meer dan gezellige locatie. Bijpraten zal noodzakelijke blijken.

Hotel De Hallen

Diner in hartje Amsterdam

Diner in een geweldig kader. Tijd om te bekomen en na te praten over de eerste dag.

Vrijdag 15 november: met inspiratie door Amsterdam

Heb jij een manifest met je klant?

Erik Friedeberg En Monique Piet van Manifesto over aandacht voor de ondernemer in plaats van de onderneming: Manifesto. Een ontmoeting die nog lang zal nazinderen.

Lunch

Wedden dat er maar één gespreksonderwerp zal zijn tijdens deze lunch?

Weg met uurtje factuurtje

Marcel Spoelstra oftewel ‘The Wolf of Accountancy’ over het ‘weg met uurtje factuurtje’, het value pricing model, trends en wetenswaardigheden in en rond de accountancybranche en ondernemerschap.

Even recapituleren? 

15u – Wrap-up: wat is jou het meest bijgebleven? Welke actiepunten neem je mee naar jouw kantoor? Wat hebben we geleerd? Wat nemen we mee naar Vlaanderen? Hoe concretiseren we dit alles? Wat zijn je concrete acties? Wie ga je betrekken bij de uitvoering van je plan? En dit allemaal in een groen kader, niet zover van de Belgische grens. De aanzet van je plan geef je al op de bus én uiteraard tijdens elk bezoek en gesprek met collega’s. In het Accademy boekje bewaar je al je input. 

Rond 18u

18u – Terug aan de auto’s

Wil je mee? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Het aantal deelnemers is beperkt. Zo garanderen we maximale interactie.
Heb je nog vragen, stel ze dan aub aan Koen via koen@accademy.be / 0479/98 03 67 of aan Bert via bert@accademy.be / 0477/46 22 17.

De all-in prijs bedraagt €2250 ex btw twee overnachtingen inbegrepen net als twee boeken. De kmo-portefeuille kan ingezet worden. Voor dit bedrag word je twee dagen ondergedompeld in de Nederlandse accountancywereld en keer je huiswaarts met talloze ideeën, krankzinnige en toepasbare. Nadien bouwen we samen vervolgtrajecten.

Tot 40% wordt gesubsidieerd via de KMO-Portefeuille ism Connexi.eu