Accountancy Tour Nederland november 2021

Accademy neemt je mee op Accountancy Tour naar Nederland. Dit is het originele concept, helemaal op maat van accountants en 100% onafhankelijk. Accademy verdedigt enkel de belangen van accountants en ondernemers.

Een bustoer brengt je gedurende 2 dagen langs gerenommeerde key players. Je krijgt nieuwe inzichten omdat je uit je comfortzone wordt gehaald. Je ontdekt nieuwe opportuniteiten door ideeën uit te wisselen. Kortom, je investeert in je persoonlijke ontwikkeling door even ‘stil’ te staan. Deze tour is de start van een heus traject. We kiezen erg bewust voor Nederland omdat de fiscaliteit verschilt met België, Nederlanders hun uitgesproken mening vlot kunnen verkondigen en het qua taal en locatie vlakbij is. Het is zeker geen wedstrijd België-Nederland.

Twee dagen afstand nemen van je dagelijkse werkplek is een efficiënte manier om tot nieuwe inzichten te komen. Dit is de 5de Accountancy tour met een mix van sprekers van de vorige tours én nieuwe sprekers.

De tour start op woensdagochtend en eindigt op donderdagavond.
Het is een ‘all in’ concept met overnachting, ontbijt, lunches, drinks en topdiner op unieke locaties.

Dankzij de kleine groep kan je 1-op-1 in dialoog gaan met de inspirators en nog meer kennis vergaren. Ook de wisselwerking met je collega’s accountants is erg verrijkend.

Programma

Woensdag 17 november 2021: vernieuwing & transformatie

‘s Morgensvroeg – Vertrek

We vertrekken ten noorden van Antwerpen aan Station Noorderkempen. Makkelijk en gratis parkeren. Ons busje met groot salon staat klaar.

Ondernemingen topfit maken

Dirk-Jan De Jeu is strategisch adviseur bij MKBtr+ en dat is ontstaan vanuit zijn droom. Een persoonlijke missie voor een nieuwe wijze van accountancydienstverlening:

Kwalitatief goede dienstverlening weer toegankelijk en betaalbaar maken (eerlijk)
Complexe producten en diensten eenvoudig maken én kunnen uitleggen (eenvoudig)
Advies moet ondernemers verder helpen en dus integraal zijn (effectief)

Veranderingen & IT

Reindert en Henk van Docco delen hun ervaringen met veranderingen in accountantskantoren. Wat houdt veranderen in en hoe voer ik dit door in mijn organisatie? En uiteraard zal hun nieuwste initiatief aan bod komen: het Power Platform.

Spot-on!

Spot-on op de focus. Dat brengt SpotOnMedics. Frans en Niels vergasten ons op hun nieuwe inspirerende kantoren met hun verhaal. Na hun enthouiasme in 2018 zijn we hier opnieuw welkom. 

Check-in

rond 17u – Check-in in het stijlvolle Hotel De Hallen in Amsterdam naast de Foodhallen waar we samen aperitieven op een unieke en meer dan gezellige locatie. Bijpraten zal noodzakelijke blijken. Mogelijks wijzigt de locatie nog ifv corona-maatregelen

Hotel De Hallen

Diner in hartje Amsterdam

Diner in een geweldig kader. Tijd om te bekomen en na te praten over de eerste dag. Coronaproof uiteraard.

Donderdag 18 november 2021: met inspiratie door Amsterdam

Heb jij een manifest met je klant?

Erik Friedeberg En Monique Piet van Manifesto over aandacht voor de ondernemer in plaats van de onderneming: Manifesto. Een ontmoeting die nog lang zal nazinderen.

Lunch

Wedden dat er maar één gespreksonderwerp zal zijn tijdens deze lunch?

Weg met uurtje factuurtje

Marcel Spoelstra oftewel ‘The Wolf of Accountancy’ over het ‘weg met uurtje factuurtje’, het value pricing model, trends en wetenswaardigheden in en rond de accountancybranche en ondernemerschap.

Even recapituleren? 

Wat is jou het meest bijgebleven? Welke actiepunten neem je mee naar jouw kantoor? Wat hebben we geleerd? Wat nemen we mee naar Vlaanderen? Hoe concretiseren we dit alles? Wat zijn je concrete acties? Wie ga je betrekken bij de uitvoering van je plan? De aanzet van je plan geef je al op de bus én uiteraard tijdens elk bezoek en gesprek met collega’s. In het Accademy boekje bewaar je al je input. 

Rond 18u

18u – Terug aan de auto’s

Wil je mee? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Het aantal deelnemers is beperkt. Zo garanderen we maximale interactie.
Heb je nog vragen, stel ze dan aub aan Koen via koen@accademy.be – 0479/98 03 67 of aan Bert via bert@accademy.be – 0477/46 22 17.

De all-in prijs bedraagt €1975 ex btw overnachting inbegrepen + het eerste of tweede boek van Marcel. Voor dit bedrag word je twee dagen ondergedompeld in de Nederlandse accountancywereld en keer je huiswaarts met talloze ideeën, krankzinnige en toepasbare. Nadien bouwen we samen vervolgtrajecten.