Accademy Club 2021

Het Accademy-jaar start deze keer in maart ipv in september. Corona weet je wel. Uiteraard wordt elke sessie super veilig georganiseerd door de geldende maatregelen strikt toe te passen.

Programma: 4 dagen

Dag 1: Technologie voor het accountantskantoor met Davy Haesen
dinsdag 23 maart 2021

Na zijn wervelende sessie vorig jaar in Amsterdam, komt Davy opnieuw zijn visie geven over het IT-landschap voor accountantskantoren en hun klanten. Met focus op nieuwe tendenzen en met een gewaagde blik op de toekomst.

Dag 2: Mensen raken = ondernemers maken met Muriel Herbst
donderdag 3 juni 2021

Muriel is waanzinnig sterk in haar vak. We hebben haar kunnen overtuigen om zelf deze sessie te geven. Wil je een proactief adviseur zijn én je medewerkers meenemen in dit traject? Dan is deze sessie het juiste startpunt. Deze dag bouwt ook verder op jullie specifieke Management Drives-profiel.

Dag 3 & 4: Tweedaagse Accademy Club
donderdag en vrijdag 18 en 19 25 en 26 november 2021

Verwacht je aan een tweedaagse met inspirerende sessies, actieplannen en intense interactie met je collega’s. Het programma volgt later en maken we oa op basis van jullie input.

Praktisch

De sessies van 23 maart en 3 juni gaan door in het Connexi Huis, Ruilare 29 in Lochristi. De locatie voor de 2-daagse wordt later bepaald.

Investering

€ 2500 met kmo-portefeuille (30%)
€ 500 overnachting + catering (ontbijt, 4 lunches, 1 diner, 1 overnachting, drinks)
(ex btw)

Accademy helpt Accountants om dé belangrijkste coach te zijn van elke groeiende ondernemer. Accademy gelooft in het belang van accountants die in vertrouwen met elkaar sparren over de uitdagingen in de sector. Door te inspireren, te confronteren, te connecteren en te implementeren. Inspiratie zonder actie is echter waardeloos. Daarom wil Accademy jou en alle deelnemers van de Accountancy Tours uitnodigen om samen verder te geraken. De bedoeling is om jou blijvend nieuwe inzichten aan te bieden en te leren van elkaar… ook na afloop van een Accountancy Tour.