Hieronder vind je de presentaties en informatie van de inspirators die we bezochten tijdens de Accountancy Tour in Nederland van 15 en 16 november 2018.

Femke Hogema haar presentatie hebben we niet. Uiteraard vind je alle info over haar visie in je eigen notities en in haar boek dat jullie meekregen. Op de website Profit first vind je nog meer.

De presentatie van Frans en Niels Rientjens vind je hier. Uiteraard kan je ook veel terugvinden over SpotonMedics op hun website. Neem zeker een kijkje op hun academy.

Delen van Sjoerd Heijmans zijn inspirerend verhaal over IBEO vind je terug op hun website.
Kijk ook even op www.kassatellen.nl en www.thenextsoftware.io: revolutionaire software voor horeca-ondernemers, ook in België.

Erik en Monique hun verhaal over Manifesto vind je op hun uitgebreide website én op de website van De Schaal van Betekenis. Een aanrader zijn de podcasts van Erik.

Marcel gebruikte geen presentatie. Inspiratie van Marcel vind je in zijn boeken (zijn 2de boek kregen jullie mee), zijn wekelijkse blog, op zijn website. We delen wel graag de slides die Marcel gebruikte bij een vorige sessie.

 

 

Wens je het boek van Rob Nixon? Geef ons een seintje en we bezorgen het. Kostprijs: €100.

Marcel Spoelstra

Rob Nixon