Waarom?

Technologie zal nog meer impact hebben dan we zelf vandaag kunnen inschatten. Hoe ga ik ermee om? Welke keuzes maak ik voor mijn medewerkers, voor mijn klanten én voor mijn kantoor? We hebben opnieuw Davy Haesen kunnen strikken om zijn expertise over het softwarelandschap met ons te delen. Na de succesvolle editie van vorig jaar, zal Davy dus opnieuw en uitgebreid zijn mening verkondigen en motiveren.

Wat mag je verwachten?

Interactieve sessie met input van een ervaren CIO uit de accountancywereld

Welke software heb je in huis voor welke processen?
Hoe reken ik licenties door aan mijn klanten?
Integreer ik voldoende met de applicaties van mijn klanten?
Hoe ervaren mijn medewerkers technologiekeuzes en hoever gaan zij hierin mee?

Davy Haesen, CIO van SBB

Wat neem je mee naar kantoor?

Een tekening van je ideale technology stack
Een SWOT van je huidige keuze
Een helder beeld over de extra mogelijkheden die applicaties kunnen brengen
Do’s en don’ts
Meningen en ervaringen van je collega’s-accountants